<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Oktoberfest optreden/show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 200 pers.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 3.475,- ex btw ex BUMADie Schlager Schwestern boeken?Gaby und Carina pakken groot uit bij Die Supertolle Schlager Schwestern XL. De zusjes worden deze avond namelijk bijgestaan door de Supertolle Live Band. Die Supertolle Schlager Schwestern zorgen voor een Beierse Abend die uw gasten niet snel zullen vergeten. Na een persoonlijk Beiers ontvangst is het tijd om een Party zum machen!

Niet alleen beklimmen Gaby und Carina drie keer het podium om live de besteSchlagers en meezingers te zingen, maar ook zullen ze diverse spellen met de gasten doen. Tussendoor is de DJ er om het feestgevoel hoog te houden. Tijd om in te haken en te hossen met de dames Coburg!

Bij Die Supertolle Schlager Schwestern XL show is het ook mogelijk om andere schlagerartiesten te laten begeleiden door de Supertolle Live Band! Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden.

Avondvullend programma (4uur) inclusief:
  • 3 sets van 30 minuten van Die Supertolle Schwestern met Live band
  • DJ
  • Interactieve onderdelen


Die Schlager Schwestern boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Die Schlager Schwestern: Die Schlager Schwestern huren, Die Schlager Schwestern inhuren, Die Schlager Schwestern boeken, boekingen Die Schlager Schwestern, artiestenbureau Die Schlager Schwestern, artiestenburo Die Schlager Schwestern, prijs Die Schlager Schwestern, boekingskantoor Die Schlager Schwestern, Die Schlager Schwestern kosten, Die Schlager Schwestern management

Die Schlager Schwestern
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten