<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
3x40min.
Geluid:
D&B Q7 set (geluid tot 500 pers.) of inprikken op aanwezige zaalgeluid
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.550,- ex btw ex BUMA


Meer Bennie Solo Show boeken:
Zanger

Bennie Solo Show boeken?Topentertainer Bennie Solo

Met de topentertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haal je een avondje (korter of langer kan natuurlijk ook!) topentertainment van de hoogste klasse in huis. Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, je balkon of de trouwlocatie, in de feesttent, een uurttheater of het cafe, tijdens het straatfeest, een personeelsfeest of een productlancering.

U zegt het maar.

Single... maar nooit alleen ...
Want Bennie Solo komt, hoewel overtuigd en vrijwel praktiserend ‘single’, in basis nooit alleen!

Met Bennie Solo haal je een totaalgebeuren binnen! Een complete show met muziek, licht, DJ, spelletjes, effecten en vooral tomeloze humor en spraakmakende pret. Een bonte mix van Nederlandstalig, Engelstalig & Duits repertoire.

Honderd Procent Fungarantie!


Bennie Solo Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Bennie Solo Show: Bennie Solo Show huren, Bennie Solo Show inhuren, Bennie Solo Show boeken, boekingen Bennie Solo Show, artiestenbureau Bennie Solo Show, artiestenburo Bennie Solo Show, prijs Bennie Solo Show, boekingskantoor Bennie Solo Show, Bennie Solo Show kosten, Bennie Solo Show management

Bennie Solo Show
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten