<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Artiest voor kids
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
Incl. M-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.250,- ex btw ex BUMABassie Lachspektakelshow boeken?Bassie, de bekendste clown van Nederland en België, vermaakt jong en oud met zijn Bassie Lachspektakelshow!

In deze show komt de veelzijdigheid van deze rasartiest optimaal naar voren als lachkanon, moppentapper, mimeacteur en muzikant. Alle liedjes zijn door hem geschreven en gecomponeerd en de refreinen worden door het grote en kleine publiek onmiddellijk meegezongen.

Hilarisch is Bassie als geluidenman in de hoorspelstudio waarbij hij op onnavolgbare wijze kans ziet om steeds te verkeerde geluiden te laten horen waarbij het publiek het uitgiert van het lachen.

Het is opvallend dat niet alleen de aanwezige jeugd het naar de zin heeft maar ook de vele meegekomen ouderen. Kinderen, ouders en grootouders: 3 generaties worden tegelijk vermaakt door Clown Bassie met zijn Lachspektakelshow.

De Bassie Lachspektakelshow is doorspekt met veel leuke liedjes, doldwaze sketches en heel veel Bassie en staat garant voor een uur lachen, schateren en dikke pret.


Bassie Lachspektakelshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Bassie Lachspektakelshow: Bassie Lachspektakelshow huren, Bassie Lachspektakelshow inhuren, Bassie Lachspektakelshow boeken, boekingen Bassie Lachspektakelshow, artiestenbureau Bassie Lachspektakelshow, artiestenburo Bassie Lachspektakelshow, prijs Bassie Lachspektakelshow, boekingskantoor Bassie Lachspektakelshow, Bassie Lachspektakelshow kosten, Bassie Lachspektakelshow management

Bassie Lachspektakelshow
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten