<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Oktoberfest optreden/show
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. M-/A-set.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.295,- ex btw ex BUMADie Schlager Schwestern boeken?Gaby und Carina Coburg komen speciaal uit Beieren naar uw evenement en brengen heerlijke Deutsche Gemu?tlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen. Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Blau blu?ht der Enzian’ of meedeinend op ‘Du’ en is deze act een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement!

Die Schlager Schwestern boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Die Schlager Schwestern: Die Schlager Schwestern huren, Die Schlager Schwestern inhuren, Die Schlager Schwestern boeken, boekingen Die Schlager Schwestern, artiestenbureau Die Schlager Schwestern, artiestenburo Die Schlager Schwestern, prijs Die Schlager Schwestern, boekingskantoor Die Schlager Schwestern, Die Schlager Schwestern kosten, Die Schlager Schwestern management

Die Schlager Schwestern
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten