<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Oktoberfest optreden/show
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. M-set.
Bezetting:
3
Prijs: *
€ 1.295,- ex btw ex BUMADie Tolle Leute boeken?Vanaf september 2009 reizen de drie "Duitse" heren van Die Tolle Leute door Nederland om ons land te gaan veroveren met hun Duitse meezingfeestje! Vele bekende Duitse (schlager-) hits zullen de revue passeren wanneer u Die Tolle Leute uitnodigt. Van "Festival der Liebe"tot aan "Schatzi schenk mir ein foto" en van "Viva Colonia" tot "Cowboys und Indianer", alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen moeiteloos leiden tot één groot feest!.
Maar als u gewoon alleen maar enthousiast wilt meezingen is het ook goed! Een optreden van Die Tolle Leute duurt ruim 30 minuten en is bij uitstek geschikt voor Oktoberfest, Duitse avond, feesttent, festival, dorpsfeest, dancing, bedrijfsfeest, Après Ski en alles wat daar maar bij te bedenken valt.

Die Tolle Leute zijn tevens te boeken met "Knut" de Co2 Eisbähr, zangeres Monika, en Die Heimat Tänzer. Eigenlijk zijn deze drie Duitse heren "GOET FAUT", maar ze zorgen voor een grandioze feeststemming, iedere keer weer!


Die Tolle Leute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Die Tolle Leute: Die Tolle Leute huren, Die Tolle Leute inhuren, Die Tolle Leute boeken, boekingen Die Tolle Leute, artiestenbureau Die Tolle Leute, artiestenburo Die Tolle Leute, prijs Die Tolle Leute, boekingskantoor Die Tolle Leute, Die Tolle Leute kosten, Die Tolle Leute management

Die Tolle Leute
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten