<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Op aanvraag.
Geluid:
Exclusief.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op Aanvraag.Coen Swijnenberg boeken?De uit De Bilt afkomstige Coen Swijnenberg is zoals vele DJ’s al vroeg met het ‘radiovirus’ besmet geraakt. Vanaf zijn 14e maakt hij al radio bij diverse lokale omroepen.

Coen beleeft buiten het maken van programma’s om ook veel plezier aan zijn weblog. Werkelijk alles wat op zijn pad komt, wordt gefotografeerd en op de site gegooid. Later surft hij ook mee met de hypegolf die ‘Twitter’ heet. Maar gevraagd naar zijn aller…aller…allerleukste bezigheid, zal hij toch radio maken noemen. Bij sommige mensen stroomt het nou eenmaal door hun bloed. Is niks aan te doen.


Coen Swijnenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Coen Swijnenberg: Coen Swijnenberg huren, Coen Swijnenberg inhuren, Coen Swijnenberg boeken, boekingen Coen Swijnenberg, artiestenbureau Coen Swijnenberg, artiestenburo Coen Swijnenberg, prijs Coen Swijnenberg, boekingskantoor Coen Swijnenberg, Coen Swijnenberg kosten, Coen Swijnenberg management

Coen Swijnenberg
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten