<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Enterainment / Animatie
Tijdsduur:
3x60min.
Geluid:
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 2.195,- ex btw en BUMADe pleemeets boeken?Onder het motto ‘tover de toiletten om een feest’ maken Pleemeets Myléne de la Haye en Manuela Kemp menig landelijk toilet onveilig! De Pleemeets im- proviseren er vrolijk op los, en zullen hun geschraapte keelbandjes zeker niet onberoerd laten tijdens hun toiletwerkzaamheden ! De act van de Pleemeets is bij uitstek geschikt voor (bedrijfs) evenementen, privéfeesten en festivals, waar de Pleemeets hun cre- atieve uitspattingen kunnen laten gelden. Deze act is tevens te combineren met animatie in bijvoorbeeld de feestruimte en/of rookruimte!

De pleemeets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De pleemeets: De pleemeets huren, De pleemeets inhuren, De pleemeets boeken, boekingen De pleemeets, artiestenbureau De pleemeets, artiestenburo De pleemeets, prijs De pleemeets, boekingskantoor De pleemeets, De pleemeets kosten, De pleemeets management

De pleemeets
Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten