<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanggroep
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. technicus en monitor/A-set
Bezetting:
3
Prijs: *
Op aanvraagBig, Black & Beautiful boeken?Big, Black & Beautiful. Drie kernachtige woorden die volledig van toepassing zijn op deze Sisters of Soul. Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren. De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

In 2007 bestond BB&B 5 jaar! Ze waren dan ook erg blij om dit te vieren met een nieuwe tournee: Big, Black & Beautiful in Concert. Vanaf februari 2008 toerden de Sisters Of Soul weer langs de Nederlandse theaters met een swingend show vol bekende soulhits! Maar ook de afgelopen jaren zijn Rocq-E, Lucretia en Michelle zeer regelmatig te zien in de theaters, bij verschillende openbare optredens, bij diverse tv-optredens en natuurlijk veelvuldig in het land bij personeelsfeesten, gala's en andere feestelijke- en zakelijke evenementen. Natuurlijk was het onlangs uitverkochte Heineken Music Hall Concert een absoluut hoogtepunt voor de dames. Big, Black & Beautiful is een waar spektakel. U zult ogen en oren tekort komen. En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva 's mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is!

BB&B is te boeken als tapeact (1x30 of 1x45 minuten) of live met band.


Big, Black & Beautiful boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Big, Black & Beautiful: Big, Black & Beautiful huren, Big, Black & Beautiful inhuren, Big, Black & Beautiful boeken, boekingen Big, Black & Beautiful, artiestenbureau Big, Black & Beautiful, artiestenburo Big, Black & Beautiful, prijs Big, Black & Beautiful, boekingskantoor Big, Black & Beautiful, Big, Black & Beautiful kosten, Big, Black & Beautiful management

Big, Black & Beautiful
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten