<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanggroep
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. geluid tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
4
Prijs: *
€ 2.195,- ex btw ex BUMA


Meer De Dikdakkers Oranjeshow boeken:
Duo zang
Artiest voor Kids

De Dikdakkers Oranjeshow boeken?De Dikdakkers zijn een veel geziene gast tijdens “Oranjefeesten” zoals WK en EK en Koningsdag. Daarvoor hebben de Dikdakkers een speciale Oranjeshow ontworpen. Deze show, inclusief twee danseressen is bij uitstek geschikt voor feesten die gerelateerd zijn aan Oranje.

De Dikdakkers Oranjeshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De Dikdakkers Oranjeshow: De Dikdakkers Oranjeshow huren, De Dikdakkers Oranjeshow inhuren, De Dikdakkers Oranjeshow boeken, boekingen De Dikdakkers Oranjeshow, artiestenbureau De Dikdakkers Oranjeshow, artiestenburo De Dikdakkers Oranjeshow, prijs De Dikdakkers Oranjeshow, boekingskantoor De Dikdakkers Oranjeshow, De Dikdakkers Oranjeshow kosten, De Dikdakkers Oranjeshow management

De Dikdakkers Oranjeshow
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten