<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanggroep
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
3
Prijs: *
V.a. € 1.695,- ex btw ex BUMADe Piratentoppers boeken?De Piratentoppers bestaan uit 3 zeer getalenteerde artiesten te weten Harm Wolters, Martin Dams en Patrick!

Harm Wolters

Harm Wolters werd geboren op 21 april 1967 te Steenwijk. Door zusje Petra ontdekt als zanger. Het was 2003 dat Harm zijn allereerste cd-single opnam, “de Sirtaki dansten wij”. Een jaar later volgde al het eerste album en een hitje met het nummer “overstag”. In 2005 was het helemaal raak toen het nummer “schat ik kom wat later” uitkwam. Harm bracht deze nummers op vele grote festijnen. Zo stond harm al 4 x op het Giga Piratenfestijn in het Gelredom te Arnhem waar hij optrad met collega’s als Jan Smit, Jannes, Nick en Simon, Marianne Weber en vele anderen. Ook is Harm regelmatig te zien bij de TROS op zaterdagmiddag tijdens uitzendingen van Sterren.nl. In 2006 trad Harm op in het Vara prodgramma “Mooi wee de Leeuw” van Paul de Leeuw, waar hij ook in 2009 te gast was. Overal waar de sympathieke zanger optreedt belooft het een waar feest te worden. Kortom, een zanger die niet mag ontbreken op uw feest.

Martin Dams

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het overijsselse Almelo. Al op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-a-like van Elvis Presley. Al snel begon Martin op te treden en binnen een afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “Als je eenzaam bent” op. In september van dat jaar bracht platenmaatschappij kwam deze single uit. In no-time stond deze in de Nederlandstalige top 20. Vele omroepen namen Martin ten harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd. Al snel volgenden meerdere singles en Martin’s optredens werden landelijk. Vele singles met als titels “Glashard”, “Hart vol verlangen”, “Kijk niet Om” en “Geen mens ter wereld” werden bij radio en tv stations goed ontvangen. Zijn grootste hit is tot op heden “Bye, Bye Belinda”.

Patrick

Bij de uit Steenwijk afkomstige Patrick! zit de showbizz in het bloed. Altijd was Patrick! de jongen die op school en op feestjes wel “even” iets zong. Na vele karaoke wedstrijden, soundmixshows en talentenjachten, waar hij vaak met de eer én de éérste prijs ging strijken, was het moment in 1999 daar. Na het behalen van een eerste prijs op een talentenjacht op de Veluwe kwam Patrick! in contact met Leo Lukassen. In de afgelopen jaren zijn oa. de singels uitgekomen: Waar moet ik heen , Hoog in de wolken. Jij bent een kanjer, Geen geheimen en Donder bliksem.


De Piratentoppers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De Piratentoppers: De Piratentoppers huren, De Piratentoppers inhuren, De Piratentoppers boeken, boekingen De Piratentoppers, artiestenbureau De Piratentoppers, artiestenburo De Piratentoppers, prijs De Piratentoppers, boekingskantoor De Piratentoppers, De Piratentoppers kosten, De Piratentoppers management

De Piratentoppers
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten