<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Rapmuziek
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Incl. M-set
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.475,- ex btw ex BUMADiggy Dex boeken?Rapper / Producent Diggy Dex is vanaf 2000 actief met de Amersfoortse hiphopformatie D.A.C. Dit resulteerde in twee albums, twee singles, een handvol videoclips (op The Box, TMF, MTV) en optredens op o.a Lowlands, de Uitmarkt, Planet Rock en alle bekende podia in Nederland en België. In 2002 wint D.A.C bovendien de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

In November 2006 verschijnt Diggy Dex zijn solo-debuut Verhalen vanuit de sofa. Dit hooggewaarde album ontvangt goede kritieken binnen en buiten de Nederlandse hiphopscene. ‘Humoristisch, poëtisch en vol bravoure' (NRC next). ‘Een krachtig en constant album' (Statemagazine). Naar aanleiding van dit album treedt Diggy Dex veelvuldig op door het land, samen met Skiggy Rapz (Grote Prijs van NL-winnaar 2003) op o.a. Mystery Land, Breda Barst, Solar Festival, Amsterdam Dance Event en de Bevrijdingsfestivals.

Op 25 September 2008 verschijnt Diggy Dex zijn langverwachte tweede soloalbum Mayonaise voor de ziel. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, 3voor12, NRC en OOR trekt Diggy Dex vervolgens langs de Nederlandse podia en festivals. Van dit album verschijnen tevens vier videoclips (De meest exclusieve Jansen, 1,2,3,4, Ideale schoonzoon en Gescheiden wegen) die allen veelvuldig op TMF & MTV te zien zijn.

Juni 2009 verschijnt de single Slaap lekker (Fantastig toch) in samnwerking met de Vlaamse singer/songwriter Eva de Roovere. Het tweetal is veelvuldig te horen op radio en televisie in Nederland en in Belgie en te gast bij onder andere 3FM, Radio 2 en TMF. Het nummer schopt het tot de regelrechte zomerhit van 2009 met een nummer 1 notering in de Mega Top 50 in Nederland en een nummer 2 notering in de Vlaamse Ultra Top 50.

Live brengt Diggy Dex zijn nummers ten gehore met de geduchte liveband ‘de Dopeste Familie', bestaande uit Nathan Tamis (Drums), Ruben Keet (Trompet), Bas de Vries (Bas), Dylan Does (Toetsen) en DJ DNS (DJ). Ook is Diggy verbonden aan het energieke concept ‘Superjam' samen DJ DNS, Mr. Nathan & Skiggy Rapz en geeft hij wekelijks les aan de Zadkine Popacademie te Rotterdam.


Diggy Dex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Diggy Dex: Diggy Dex huren, Diggy Dex inhuren, Diggy Dex boeken, boekingen Diggy Dex, artiestenbureau Diggy Dex, artiestenburo Diggy Dex, prijs Diggy Dex, boekingskantoor Diggy Dex, Diggy Dex kosten, Diggy Dex management

Diggy Dex
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten